Facebook poisti viestini…

sinipuma

Siinä hiukan ajateltavaa… olemme todella alistettuja ja pakotettuja myöntymään ja hyväksymään tämä kaikki. Ei siis kannata puhua omaa mielipidettä aiheesta, se rikkoo yhteisönormeja jos se on päättäjien kantaa vastaan. Ei voi kuin ihmetellä mikä tän kaiken takana on… (tästä postauksesta oli tykätty yli 2000 krt ja jaettu jo ekan tunnin aikana yli 200krt…)
Tässä kyseisessä postauksessa ei ollut mitään rasistista. Pahoittelin että maahamme on päästetty paperittomia rikollisia ja raiskareita/kiihkoilijoita. En puhunut sanallakaan roduista, uskonnosta, tai siitä etteikö aidot turvapaikkaa hakevat henkilöt olisi tervetulleita maahamme turvaan. En todellakaan käsitä, miten sairaaksi tämä koko kuvio vielä kehittyy…

Tässä kyseinen suruvalitteluni,joka poistettiin:

”Haluan lähettää suuret suruvalittelut näille raiskatuille naisille, sydämeni pohjasta < 3 : ( . Olen pahoillani, että maamme poliitikot ovat valinnoillaan edesauttaneet näiden raiskareiden/paperittomien ja rikollisten miesten maahamme tulossa. Olen pahoillani siitä että maassamme ette ole turvassa enää. Olen pahoillani, että oman maamme asiat ovat menneet tähän pisteeseen jossa oma kansamme ja eritoten sen naiset eivät enää ole turvassa. Äänestimme tietyt tyypit eduskuntaan ajamaan maamme asioita, pitämään meidän asioista huolta, ylläpitämään oikeudenmukaisuutta. Täytynee myöntää, että olo on vähintään petetty, loukattu ja tyrmistynyt tavasta miten nämä valtion virkamiehet aloittivatkin maamme tuhoamisen ja syytön kansamme pakotetaan tukemaan tätä touhua…en halua tukea tätä touhua. En halua rahoittaa tätä touhua. En halua olla pakotettu tähän tilanteeseen. En myöskään halua olla silmätikku tai haukuttu jos ilmoitan, etten halua tukea tätä asiaa.

Joo tiedän suomalaisetkin miehet saattavat syyllistyä tähän rikokseen, mutta nyt ei ole kyse heistä vaan ylimääräisistä raiskareista! TURVAPAIKANhakija miehistä, jotka hakevat turvaa meiltä, tulevat meidän elätettäviksemme, RAISKATEN ja häväisten meidän naisiamme??? Mitä vittua?!
Jotenka sanon, hävettää ettei maamme johto ole kiinnostunut turvallisuudestanne ja että jouduitte muukalaisen raiskaamiksi. On epäreilua, että teidän maksamillanne veromarkoilla edesautetaan näitä raiskareita ja otetaan lisää maahamme.
Anteeksi Suomen käytöksen puolesta.”

Facebook poisti viestini…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *