Bio

sinar-biopicSini:

34-vuotias Riihimäeltä kotoisin oleva Sini Ariell asuu tätä nykyä Newcastlessa Australiassa. Hän tunnustaa olevansa hyvin räväkkä, aito, iloinen ja luova hullu. Sinillä on kuitenkin jalat tukevasti maassa ja hän pitää huolta toisista ihmisistä.

Koulutukseltaan Sini on media-assistentti ja tatuoija. Hän tekee töitä tatuointiartistina sekä ammattimallina alternative-puolella.

Sini tunnetaan vuonna 2013 esitetystä HelsINK-ohjelmasta, joka keskittyi tatuointistudion arkipäivään. Sini perusti Suomeen Pin-Up toimiston vuonna 2009 ja on järjestänyt aiheeseen liittyviä mallikilpailuja siitä lähtien. Hänellä on myös oma ohjelma Pin-Up Model Diary 2014.

Sinin harrastuksiin kuuluvat tatuoiminen, taide, luonto ja ystävät. Yleisiä kiinnostuksen kohteita ovat ylipäätään maailma ja elämä.

Tällä hetkellä Sini on kihloissa, mutta menee naimisiin Stuartin kanssa marraskuun 2015 lopulla ja häät kuvataan Australian televisioon! Sinillä on veli ja sisko, joiden lasten tätinä hän touhuaa. Äiti ja isä ovat myös hyvin läheisiä Sinille.

Sinille kuuluu siis elämässä hyvää. Hän opettelee kaikkea uutta Australiassa ja avaa sinne myös oman yrityksen!

Stuart:

29-vuotias Stuart on kotoisin Australian Camdenista. Hän on luonteeltaan vakava ja kiireinen, mutta myös rakastaa juhlia. Hänellä ei ole aikaa teeskenteleville ihmisille.

Stuart jätti koulun kesken 11. luokalla vuonna 2003, mutta valmistui sitten asentajaksi ja koneenkäyttäjäksi vuonna 2006. Stuart työskenteli konepajassa kaksi vuotta ennen kuin vaihtoi kaivosteollisuuteen. Hän on korjannut louhintalaitteita viimeiset 6 vuotta.

Stuartilla on kaksi mielenkiintoista yhteyttä Suomeen. Hän antoi kerran kymmenen euroa Andy McCoylle ja on nyt menossa naimisiin Sinin kanssa, joka on yksi Suomen tunnetuimmista Pin-Up malleista. Sini pitää Stuartin kiireisenä ja hän myös rakastaa olla maatilalla. Stuartin äiti ja isä ovat edelleen yhdessä ja hänellä on nuorempi veli sekä kaksi siskoa. Stuartin veljellä on kaksi tyttöä ja toisella siskolla kaksi poikaa sekä pian syntyvä tyttö.

Stuart rakentaa uutta taloa ja kun talo on valmis, hän haluaa jatkaa maailman tutkimista yhdessä Sinin kanssa!