Mitä opimme tästä, 9 päivää ilman nettiä.

sinilaiva

Olen niin onnellinen, että itkettää 😘 kiitollisuus elämää kohtaan ja paluu takaisin aikaan ilman kännykän räpläämistä. Elimme jälleen ajassa, jossa ihmiset tapaavat kasvotusten, tutustuvat ja syövät yhdessä, nauravat ja elävät kokemukset hetkessä. Oli tajuttoman upea reissu ja tutustuttiin niin moniin uskomattomiin ihmisiin. Ihmisenä toiselle, ilman kännykkää ja addiktiota päivittää paska valokuvia ruoka-annoksista. Ihana retki. Ihanat uudet ystävät joita halata. Syyllinen tunne omasta kännykkä addiktiosta ja sen aiheuttamista riidoista kotona tai ystävien iloista. Ei enää. Ei todellakaan! Elämä ei ole sometusta eikä toisessa todellisuudessa elämistä. Kiitos Radience of the Seas ettei teillä ollut nettiä laivalla. Tuntuu todella typerältä, etten ole tajunnut tätä ilman netittömyyttä. Olen idiootti. Anteeksi kaikille niille joiden seurassa olen runkannut puhelintani ja ollut läsnä mutta poissa. Hymähdellyt keskusteluissa joista kuunnellut vain puolet ja osoittanut typeryyteni ystävyyden arvostamista kohtaan. Anteeksi.

Thank you everyone who were on board with us 🙏🏻 I just posted about how grateful I am for being able to meet you all. 9 days without wifi taught me that I have been so stupid with tapping my phone everywhere. Living second reality. Disrespecting the ones I love by ignoring them with my stupid phone. I am so sorry. It felt awesome to have normality back and cut off my stupid addiction with wanking my phone all the time. I apologize for my friends and family to being such a dick with my phone tapping need. No more.
I love you and promise to pay more attention in present. This cruise showed me how beautiful life is when you actually live it in the moment and not different reality by posting pics of food plate and tagg friends who sit next to you. I made a album from our trip hope you like it. I loved to meet you all in the cruise. Thank you for lettkng me get to know you. Stuart Bonds God how much I love you. I promise to treat you better my love. I am so sorry for being such a dick by tapping my phone all the time u needed my attention. I have been rude cunt and I apologize baby. Thank you for the time of my life and this gift. I feel like better person after this trip 😘🙏🏻 Love life.
Remember to respect and spend quality time with the people who you love. Instead tapping your phone all the time. Social media can wait. Hurry up and live in the moment 🙋🏼

 

Mitä opimme tästä, 9 päivää ilman nettiä.

2 kommenttia “Mitä opimme tästä, 9 päivää ilman nettiä.

 • 27.2.2016 at 08:13
  Permalink

  Nainen osut asian ytimeen. Respect! 🙂

  Vastaa
 • 2.3.2016 at 13:01
  Permalink

  Loistavaa. IT alalla yli kymmenen vuotta ja edelleenkin ilman yhtään sometiliä kulkiessani olen myös siinä uskossa, että parhaat hetket ihmiset kokevat kun heidän laitteidensa tekniikka pettää. Se tuo myös asiakkaissa esiin puolia joita he eivät tienneet olevankaan. Nauti vapaudestasi, nyt kun sen olet kerran löytänyt.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *