Terveiset perseestä,eiku Suomesta!

Wuhuuu,Suomessa ollaan <3 Mahtava fiilis,nähdä teitä kaikkia!!!Menoa ja meininkiä ei ole puuttunut. Koko viikonloppu on ollut sellasta hässäkkää että oksat pois.Kävin ottamassa Olivialla Twin city tattoossa uusia tatskoja käsiin.Voin aivan superisti suositella Oliviaa kuvien tekoon.Mahtava MIMMI isolla ÄMMÄLLÄ.  tatskakuvat

Kävimme myös kaveri porukalla istumassa lauantai-iltaa Helsingin yössä. Lauantai päivä menikin julistekuvauksissa Bar Loosessa We had so much ‪#‎fun‬ with my ‪#‎pinupsisters‬   from @pinupfi_modelagency ❤barloose.kuvauspäivä1 barloose

Bar loose antaa hienot puitteet kuvaukseen,niinkuin Baareiluunkin.Kuvista tuli Fucking awesome!!!         Thanks my PIN-UP GIRLS!  Olin käymässä myös vanhemmillani Ryttylässä,sekä samalla näin sisaruksia perheineen.           Maanantaina suuntasimme Somerolle ja muotiputiikki Helmeen,moikkaamaan Soul sister Anitaa <3 Samalla teimme suunnitelmia ensi vuodeksi.Mukaan lähti niin paljon upeita vaatteita. Stuart voi olla ihmeissään kun pakkaa kaikki vaatteet mukaani Australiaan.Ei taida yksi matkalaukku riittää?Huutonaurua…muotiputiikki helmi

 

Terveiset perseestä,eiku Suomesta!

Kommentti “Terveiset perseestä,eiku Suomesta!

 • 15.12.2015 at 05:51
  Permalink

  Aika paljon kirjoitusvirheitä. Kaveri porukalla=kaveriporukalla.
  lauantai iltaa =Lauantai- iltaa Lauantai päivä =lauantainpäivä juliste kuvauksissa =julistekuvauksissa.
  Lisäksi isoja kirjaimia keskellä lausetta jne. Kannattaa panostaa oikeinkirjoitukseen =)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *