Kannanotto jatkuvaan toisten mollaamiseen

Tuli tossa puheenaiheeksi suomalaisten loputon toistensa mollaaminen. Haluan tähän avautua aiheesta, miten sen koen. Avaudun siksi, koska haluan vaikuttaa kiusattujen ja vainottujen ihmisten fiilikseen. Moni esim luulee et mä olen vahva ja reipas ja eteenpäin suuntaava nainen jota ei mikään hetkauta. Joo nykyään ehkä olenkin, mutta en todellakaan aina oo ollut. Mä olen itkenyt ja pelännyt lukemattomia öitä, että mun maailma kaatuu, ystävät jättää häveten mua ja ura päättyy ja mun elämä sabotoidaan…vain kiusaamisen vuoksi. Eritoten nettikiusaamisen. Loputonta valheiden levittelyä, paska juoruja ja mustamaalaamista. Sen lisäksi kaiken keksimäni kopiointia ja plagiointia jonka jälkeen herjaamista siitä kuinka paska olenkaan omissa virityksissäni verrattuna heidän ”oma keksimiinsä” kuvioihin. Loputon suo ja ääretön ahdistus. Siihen päälle julkisuus ja sen tuomat koukerot, aina tappouhkauksia myöten. Ulkomaita myöten Suomesta soiteltu ja meilattu kymmeniä kertoja, pyrkimyksenä sabotoida mun urakuvioita, facebook ryhmien luontia sabotointiyrityksiä varten ryhmässä, uskomattoman rajuja valheellisia väitteitä minusta ja toiminnoistani.
Minä pääsin eroon näistä kaikista kun päätin lakata kiinnittämästä huomiota näihin ihmisiin, sivustoihin sekä tarinoihin. Minä päätin olla vahva. Minä päätin, että minä olen hyvä tyyppi väittäkööt valheillaan mitä lystää ja teen hyvää. Minä päätin, etten muutu sellaiseksi kuin nämä vihamieheni alkamalla turhaan sotaan heidän kanssaan. ”Viisas uskoo kerrasta, edes sata kepin iskua ei paranna tyhmää” joten miksi lähteä vääntämään tyhmien ihmisten kanssa sanasotaa missä ei kulu kuin kallis energia.
Pääpointti tällä päivityksellä on seuraava:
Tietyt Suomalaiset haukkuu aina ihan kaikesta. Siitä mitä teet, mitä et tee, mitä yrität tehdä ja mitä et edes yritä. Miltä näytä ja miltä et näytä. Mitä omistat ja mitä et omista. Mitä olet ja mitä et ole. Se missä he luulevat sinun rikastuvan on se minkä he haluavat tuhota tai kopioida. Nämä Suomalaiset rakastavat draamaa ja fiilistä jossa kohteelle luodaan äärettömän paha mieli, vainottu ja epäonnistunut olo. Nämä Suomalaiset eivät tue eikä kannusta omiaan yhtään vitun missään. Sen on moni saanut kokea. En ihmettele yhtään, että jälleen on keskustelun aiheena se, että hyökätään jonkun niskaan ja halveerataan minkä keretään, sehän on se pelinhenki näillä suomalaisilla.
Täällä päin palloa en ole törmännyt yhtenkään niin ahdistavaan ja negatiiviseen ihmiseen, mitä Suomessa harva se päivä. Nää on mun fiilikset enkä pyytele anteeksi.
Ystävät ja tukijoukot on minullakin valtavat kiitos siitä heille, mutta ääretön vihamiesten viidakkorummun pärinä on loputon meteli minullekin. Kaikki kuitenkin parhaansa yrittää. Jokainen on lopulta oman onnensa seppä. Minä olen nyt onnellinen. Olen turvassa ja suojassa pahalta, koska päätin olevani kuuntelematta tätä jatkuvaa skeidaa. Olo on hyvä ja mieli on pirteä! Elän itselleni, itseäni varten. Ihmiset joita tapaan täällä sanovat minun hehkuvan hyvää energiaa, sanon sen johtuvan siitä että päästin itseni vapaaksi negaatioista elämässäni. En kuule enkä näe enää pahaa mikä voisi minua satuttaa. Suojelen itseäni ja samalla vahvistun, muutun onnellisemmaksi ja koen olevani onnellinen onnistuja. En häpeä itseäni enää.
Älä anna muiden tuhota sinua ja sitä mikä tekee sinusta sinut. Olet ainutlaatuinen. Olet onnellisuutesi ansainnut. Olet tärkeä. Olet kekseliäs ja onnistuva. Tee päivittäin asioita jotka tekevät sinut onnelliseksi. Olemalla onnellinen, teet muut onnelliseksi ympärilläsi. Stressi häviää kun et enää pelkää epäonnistumista suorituksestasi. Luota itseesi ja tekemiseesi. Kaikki epäonnistuvat aina silloin tällöin ja se on sitä elämää. Epäonnistumisista oppii, onnistumisesta ei. Elämä on niin uskomattoman moniulotteinen ja maailma on kaunis. Anna itsellesi vapaus toteuttaa itseäsi täydellä sykkeellä ja löydä oma polkusi mikä on sinua varten luotu. Luota siihen että asiat järjestyvät lopulta ja luota siihen että kaikki on lopulta ylemmän käsissä, olkoon se ”ylempi” mikä tahansa. Minulle se on Jumala. Älä pelkää enää mitä muut sinusta ajattelevat, siihen et voi koskaan vaikuttaa.
Mene ja elä.
Elämä on tässä ja nyt.

Kannanotto jatkuvaan toisten mollaamiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *