Ajatuksia tähän päivään

Tiedättekö, mitä pojat ja tytöt?! Hyppäsin vaa`alle  tänään ja minun on kerrottava, että en ole koskaan olla näin painava !! Minulla on ollut aina tietty painoraja, jonka yli en ole saanut mennä. Ajattelin, että jos menen sen yli, niin kuolen! Olen kärsinyt aina huonosta kehonkuvasta, syömishäiriöistä ja minulla on ollut huono itsetunto omissa silmissäni. Olin aina lihava ja ruma. No, arvatkaapa mitä tapahtui tänään, kun vaaka näytti minulle painoni … Aloin nauraa !! Tajusin voin olla lihavampia numeroina mutta olen onnellisempi ja tyytyväisempi itseeni , kuin koskaan ennen. Olen aina rehellisesti ajatellut, että jos pudotan painosta kaksi tai kolme kiloa niin olen onnellisempi … mutta tänään tajusin, että olen löytänyt onneni ja sillä ei ole mitään tekemistä painoni kanssa!!! Olen rakastunut, ja saan rakkautta ihmisiltä ympäriltäni. Olen minä ja tunnen itseni kauniiksi tänään! Halusin jakaa tämän tarinan kanssanne ,koska uskon että jotkut ajattelevat samankaltaisesti kanssani. En ole täydellinen, mutta olen vihdoin sinut sen kanssa mitä olen. Sini

#practicewhatyoupreach #happiness #happy #love#life #pinupmakeup #pinup #truewords#uglyduckling Dress @muotiputiikkihelmi #iloveme#loveyourself

 

sini teksti

Ajatuksia tähän päivään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *