Sinustako miss retro pinup finland 2016?

Important! Searching for the very first Miss Retro Pinup Finland! Tag a friend, share, apply for the competition!!!

Retro pinup scandinavia kilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa Ruotsissa Heinäkuun lopulla 2014. Kilpailun osanottajat olivat erityisesti kilpailuun kutsuttuja Retro pinuppoja, (rockabelloja) Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Suomesta. Kilpailun yhteydessä, kiitos sen yhteyden jota osanottajat toisiinsa tunsivat, syntyi ajatus yhteistyöstä yli skandinaavisten rajojen ja ei voiton hakuinen verkosto retro pinup scandinavia perustettiin. Siitä lähtien on verkostoa ja yhteistyötä kehitetty siten että vuoden 2015 alusta on jokaisella maalla ollut omat erilliset verkostonsa jäsenineen jotka jokainen tekevät työtä edistääkseen retro pinup elämäntapaa ilman rahallista korvausta. Jokainen jäsen tekee myöskin hyväntekeväisyys työtä ja tavalla tai toisella maksaa takaisin yhteiskunnalle. Kerran vuodessa järjestetään suuri tapaaminen johon kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Samassa yhteydessä käydään retro pinup scandinavia kilpailun finaali jonka kilpailijat on valittu jokaisessa maassa erikseen käydyissä osakilpailuissa. Retro Pinup on nimitys jota käytetään ympäri koko maailman ja elämäntavan tuntomerkkejä eivät ainoastaan Ole erityinen ulkonäkö joka saanut inspiraationsa 30-, 40- ja 50-luvulta vaan myöskin yhdenpito, ystävyys, lojaalius sekä sanaton keskinäinen ymmärrys ja kunnioitus toistensa erilaisuuksia kohtaan. Retro pinup scandinavia on yhdessä muiden osakilpailujen kanssa, ei ainoastaan kauneuskilpailu vaan myös mahdollisuus naisille haastaa itsensä ja omat pelkonsa yhdessä muiden samanhenkisten kanssa. Samaan aikaan he saavat mahdollisuuden inspiroida muita näyttämällä elämäntavan josta he nauttivat. Lyhyestä kaunis, monipuolisia naisia jotka tekevät yhteistyötä yli rajojen  hyvän asian puolesta.

retro

Sinustako miss retro pinup finland 2016?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *