Erilainen vuosi 2015

Oikein ihanaa Uutta vuotta kaikille.

Vuoteni on ollut todella tapahtuma rikas.En olisi ikinä uskonut,kun joku olisi vuonna 2014 sanonut,että eroat, muutat Australiaan ja menet uudestaan naimisiin vuonna 2015.Hullua!!! Kun erosimme maaliskuussa Jonin kanssa ajattelin,että en edes kusekaan miehiin päin,mutta miten kävikään…Tapaan lomallani tatuointi paikassa Stuartin ja olihan ne kortit katsottava loppuun asti.Ja NAIMISISSA ollaan. Olemme todella rakastuneita,ja tuntuu,että vakka on kantensa löytänyt.         Olen saanut myös paljon posiitivista palautetta siitä,että olemme näin hyvissä väleissä Jonin kanssa,koska yleensä eron jälkeen tiet erkanevat.Meille ero toi sen, että arvostamme toisiamme suunnattomasti. Kukaan ei pysty sitä viemään,mitä meillä oli 10 vuotta.

Olen kasvanut henkisesti tämän vuoden aikana todella paljon.Kiitän suuresti perhettäni,ystäväviäni(TEITÄ) siitä, että olette kannatelleet minua,ja unelmiani,ettekä ole kyseenalaistaneet muutoksiani elämässäni.Tunnen olevani todella elossa.Vaikka asun täällä yhteydenpito on onnistunut Suomeen loistavasti.Välillä koti-ikävän vaivaessa puhelu ystävälle suomeen on auttanut.

Työ asiat ovat edenneet myös hyvin.Pinupin mallikursseilla on paljon kysyntää,Olen niin onnellinen,jokaisesta tytöstä ja nähtävästä muutoksesta.Tiedän tehneeni silloin hyvää työtä ja vieneeni Pin-Up asiaa oikeaan suuntaan.Saan työluvat Australiaan huhtikuussa,jolloin PinUp Attack etenee täälläkin!Saan avattua myös tatuointistudion,jolloin minullakin vihdoin alkaa niinsanottu arki:D Käyn myös auttelemassa Stuartia lihakarjan pidossa,joten minähän olen maatilan emäntäkin:) Elämä Australiassa on niin erilaista,kuin Suomessa,mutta Suomi on kotimaani ja olen ylpeä juuristani.                           Vuoden aikana sain myös matkustella.Kävin tatuointi messuilla Romaniassa,Brightonissa, sekä Saksassa. Kävin myös lomamatkoilla Losissa sekä Laosissa.Tällä hetkellä olemme kahden viikon häämatkalla Thaimaassa. Matkustelu avaa silmät erilaisiin asioihin,tapoihin ja kulttuureihin.

Teitä seuraajia on kymmeniä tuhansia,joista olen myös todella sanaton,että jaksatte seurata ja olla kiinnostuneita kuulumisistani,sekä Pin-upista.Kumarrus teille <3

Uusivuosi tuo huikeita juttuja.Hääjuhlia,yhteistyökuvioita yms yms…Niistä kerron sitten lisää tulevaisuudessa;)

Tähän loppuun vielä iso kiitos teille,ihan jokaiselle.Menkää ja tehkää just niitä juttuja,jotka ovat teidän unelmia. Mennään yhdessä parempaan uuteen vuoteen,vuoteen 2016.Iloa ja rakkautta Sini <3sini uusivuosi sini uusivuosi3

 

 

Erilainen vuosi 2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *