Joulukuun eka…

Moikkis!!!!

Täällä Joulukuun ensimmäinen päivä ja lämpöä riittää.Noin 38 astetta..Ihanan valoisaa ja lämmintä.Jopa niin kuumaa,että autoon mentäessä sen ollessa parkissa auringossa,tekisi mieli vetästä hanskat käteen,koska ratti on niiiiin kuuma,että näpit palaa. Mieltä ja kroppaa viilentää kun hankimme takapihalle uima-altaan….Ja siinähän ne päivät ovat sitten menneetkin lilluessa…EI HELVETISSÄ!!! Huutonaurua.

Päivät ovat menneet luodessa PIN UP-Attackia,ja samalla kuvausryhmä tekee minusta ja tekemisistäni juttua tv ohjelmaan…Koti ikävä vaivaa vieläkin välillä,mutta kohtahan tulenkin pyörähtämään Suomessa… Kantsii myös tsekata torstaina ilmestyvä seiska päivää lehti…WINKWINK Terkuin:SINIsini attack

Joulukuun eka…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *