Heissan…

Jes,minut löytää nykyään tätäkin kautta:) kirjoittelen myös tänne blogiini,tiedätte missä meen…Muutin Elokuussa Australiaan,ja päällimmäiset fiilikset olivat huikeat,kun astuin koneesta ulos Australian maaperälle.Lähdin Suomesta,ja myin kaiken omaisuuteni pois,eikä ollut takuita miten homma lähtee pyörimään. Ensimmäiset viikot olivat pahoja,jotka johtuivat koti ikävästä.Nyt sen tajuaa,kun muuttaa muualle,kuinka tärkeitä ne läheiset ihmiset onkaan <3 Mutta nyt olen saanut tänne järjestettyä rutiinia(saanut ajokortin,auton),sekä päässyt järjestämään Pin-up Attackia
->ensimmäistä Pin up kurssia,näille huikeille Aussi naisille tunnen olevani todellakin elossa!!!
Yhtenä aamuna herätessäni tajusin,että kuinka hyvin asiat ovatkaan.Täällä ihmiset ovat todella auttavaisia ja ystävällisiä.Tunnen,että vihdoin voin viimeinkin hengittää ja rakastaa rauha sisimmässäni.  Terkuin:Sini 
Book your Pin-up Attack [email protected]
Heissan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *